Drama time! Francesca en Harry van Too Hot To Handle zijn uit elkaar (2024)

Het is een trieste dag voor alle Too Hot To Handle-fans. Francesca Farago en Harry Jowsey – ieders favoriete koppel uit de Netflix-datingshow – hebben besloten een punt achter hun relatie te zetten. In een emotionele video op YouTube legt Francesca uit waarom zij en Harry uit elkaar zijn, en er blijkt véél meer achter te zitten dan we dachten...

Francesca en Harry van Too Hot To Handle zijn uit elkaar

Toen Too Hot To Handle was afgelopen, leek er een nieuw droomkoppel te zijn ontstaan: Francesca en Harry waren stapelverliefd. De relatie bleek echter niet helemaal rozengeur en maneschijn te zijn, want in de reünie – die vorige maand op Netflix verscheen – werd bekend dat Francesca en Harry maar liefst acht maanden uit elkaar zijn geweest. De twee zagen het samen even niet meer zitten, maar hebben het bijgelegd vlak voor de reünie uitkwam.

En dat was niet alles: in de reünie zagen we zelfs hoe Harry Francesca ten huwelijk vroeg – met een snoepring, dat wel – waarop Francesca volmondig 'ja' zei. Het leek dus weer helemaal koek en ei te zijn tussen de twee, maar iets meer dan een maand later zetten de twee tóch een punt achter hun reality romance. Hoe dat precies zit, vertelt Francesca nu in een openhartige video op YouTube.

Afstand of toch een andere reden?

In de video legt Francesca uit dat de grote afstand tussen haar en Harry de reden voor hun break-up is. Zij woont namelijk in Los Angeles, terwijl Harry in Australië zit. "Harry en ik zijn niet meer samen. Hij besloot het uit te maken, omdat hij de lange afstand te moeilijk vond," vertelt Francesca. Ook zaten de twee niet helemaal op één lijn: "Mijn manier van denken is niet de manier waarop hij denkt," onthult ze. "We dachten gewoon compleet andere over deze situatie. We hadden zo nu en dan ruzie, maar voor mij betekende dat nooit het einde van onze relatie. Bij hem zat dat anders."

Het artikel gaat verder onder de video.

Meer details over de break-up van Francesca en Harry

Drama time! Francesca en Harry van Too Hot To Handle zijn uit elkaar (1)

Daarnaast blijkt er nog een staartje te zitten aan het hele verhaal. Zo onthult Francesca dat Harry "niet de persoon" voor haar is en dat "veel roddels waar bleken te zijn". Daarmee doelt Francesca onder andere op Harry's fling met andere Too Hot To Handle-deelneemster Madison (waar we eerder ook al over schreven). "Ik kreeg veel screenshots toegestuurd," vertelt ze. "Ik wilde het eerst niet geloven, want hoe kun je een aanzoek doen en daarna zeggen dat de afstand een probleem is? Ik voelde me bespeeld."

Bekijk hier Francesca's verhaal:

Dit zegt Harry erover

Als we Francesca moeten geloven, lijkt het erop dat Harry de player heeft uitgehangen en haar aan het lijntje heeft gehouden, waarschijnlijk om een goed beeld af te geven aan de buitenwereld. Nu heeft Harry ook van zich laten horen. Hij zegt op zijn Instagram Stories dat er geen sprake is van een "bad break-up" en dat het verhaal compleet uit context is getrokken. Tijdens een livesessie geeft hij een uitgebreide verklaring, waarin hij toegeeft fouten gemaakt te hebben.

Wat die fouten precies zijn, vertelt hij niet. Harry zegt wél altijd oprecht voor Francesca te zijn gegaan (hij noemt haar zelfs "de meest fantastische persoon op aarde"), maar dat zijn verliefdheid simpelweg is verdwenen. "Gevoelens veranderen, niet alle relaties slagen. Als je iemand niet 110 procent kunt geven, dan heeft het geen zin," aldus Harry. Hij neemt "alle verantwoordelijkheid" voor het breken van Francesca's hart, en heeft ook nog een boodschap voor zijn ex: "Als je kijkt, ik hoop dat het goed met je gaat. Je kunt me altijd bellen. Ik ben er altijd voor je."

Daar blijft het niet bij, want Francesca zegt ook dat ze nog veel meer bekend gaat maken over hun relatie. Wat ze precies gaat vertellen, weten we niet, maar we zijn in ieder geval héél benieuwd hoe dit gaat aflopen...

De sexy favorieten van Cosmopolitan

Drama time! Francesca en Harry van Too Hot To Handle zijn uit elkaar (3)

Hunkemöller

SHOP HIER

Drama time! Francesca en Harry van Too Hot To Handle zijn uit elkaar (5)

Hunkmöller Body Kat

Drama time! Francesca en Harry van Too Hot To Handle zijn uit elkaar (6)

Satisfyer Pro 2 - De beste toy van 2020

Drama time! Francesca en Harry van Too Hot To Handle zijn uit elkaar (7)

Marjolein van den Brand

Contributing digital editor

Marjolein van den Brand was van 2018 tot 2021 Digital Content Manager van Cosmopolitan en schrijft met passie over mode, beauty en lifestyle. Eerder schreef ze voor Vogue, nu klimt ze in de pen voor Cosmopolitan, JAN en Women’s Health. Voordat Marjolein in de wondere wereld van magazines terechtkwam, studeerde ze in Wenen en behaalde ze haar masterdiploma als journalist. Volgt menig celebrity op de voet, is geobsedeerd door skincare routines en hoopt ooit Netflix uit te spelen.

Drama time! Francesca en Harry van Too Hot To Handle zijn uit elkaar (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated:

Views: 5916

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.