Hoe gaat het nu met de cast van het eerste seizoen van Too Hot To Handle? (2024)

Het vijfde seizoen staat ondertussen al online, maar wat doet de cast van Too Hot To Handle seizoen 1 nu eigenlijk? We zochten het voor je uit.

Door Marjolein van den Brand en Zara Jansen

Hoe gaat het nu met de cast van het eerste seizoen van Too Hot To Handle? (1)

Het gaat zo snel, ondertussen staat seizoen 5 alweer online van Too Hot To Handle! De Netlix-realityserie – die een soort Love Island is, maar dan net een beetje anders – draait om hele knappe singles die bij elkaar in een over-de-top luxe villa worden gestopt met de kans om samen een enorm geldbedrag te winnen. Met één addertje onder het gras: ze mogen geen seksueel contact hebben met elkaar, want dan 'verliest' de groep geld. Bummer.

Maar: laten we niet vergeten met wie het allemaal begon. De cast van Too Hot To Handle seizoen 1 heeft ons door de eerste lockdown geholpen, dus het is meer dan logisch om je af te vragen hoe het nu met ze gaat. Hebben Harry en Francesca elkaar voorgoed los kunnen laten? En welke (verrassende!) carrièrepaden bewandelt iedereen nu? We zochten het voor je uit.

Zo gaat het nu met de cast van Too Hot To Handle seizoen 1

1

Chloe Veitch

Chloe was toch wel onze favoriete deelnemer van Too Hot To Handle seizoen 1. Helaas vond ze geen liefde tijdens haar reality-avontuur, en ook nu lijkt ze nog single te zijn, ook al zijn er wat speculaties. In 2021 was Chloe ook nog te zien in The Circle (je weet wel, die andere hysterische Netflix-show), waar ze tweede werd. Daarbij zagen we haar laatst nog shinen in de show Perfect Match, haar Netflix carrière is dus nog lang niet voorbij. Op Instagram straalt ze de laatste tijd graag body positivity uit, you go girl.

2

Harry Jowsey

De cast van Too Hot To Handle seizoen 1 was niet compleet zonder Harry Jowsey, die tot over z'n oren verliefd werd op Francesca. Nadat het koppel de groep onwijs veel geld had gekost, verlieten de twee samen de villa. Ze gingen uit elkaar, waarna ze zich verloofden om vervolgens... weer uit elkaar te gaan. Harry was na de show vooral druk met zijn zonnebrillenmerk Knsngtn en kledinglijn Naughty Possums (wat je hem vast wel eens hebt horen zeggen in de show). Tegenwoordig staat Jowsey bekend als vrouwenverslinder en zien we hem op verschillende magazine covers en in podcasts verschijnen. Ook danst hij een nieuw programma in (letterlijk), namelijk Dancing With The Stars. Dit is te zien vanaf 26 september.

Oei! Dit is wat een overtreding dus kost in Too Hot To Handle >

3

Francesca Farago

Na haar tumultueuze relatie met Harry kreeg Francesca Farago een relatie met Demi Sims. Dit duurde een paar maanden en de twee gingen daarna hun eigen weg. Sinds juni 2022 is ze #instaofficial met influencer Jesse Sullivan en de twee tortelduifjes zijn afgelopen juni verloofd! Het ziet er naar uit dat het stel ware liefde heeft gevonden én zijn nu zelfs bezig met baby's. 'Frankie' was nog te zien in de show Perfect Match en is op dit moment vooral druk met haar bikinilijn Farago The Label. Verder is ze lekker aan het influencen.

Advertentie - Lees hieronder verder

4

Bryce Hirschberg

Bryce Hirschberg mocht dan geen match hebben gevonden tijdens zijn Too Hot To Handle-avontuur, toch hield hij er later nog een lover aan over. Na de opnames zou Bryce zijn gaan daten met mede THTH-deelnemer Nicole O'Brien. Het koppel was ruim een jaar samen en gingen uit elkaar in mei 2020. Maar niet getreurd, hij lijkt al een tijdje gelukkig te zijn met knappe Bekka Saffron. Bryce brengt sinds het programma muziek op de markt onder de artiestennaam Bryc.

5

Nicole O'Brien

Net als haar ex bewandelt ook Nicole het muzikale carrièrepad. Na de show verhuisde ze naar Los Angeles om het te maken als zangeres. And she is still going strong! Ondanks dat haar nieuwste nummer 'Love at first sight' heet, lijkt ze nog niet gelukkig in de liefde. Naast dat Nicole aan het influencen is, was ze – net als Chloe – te zien in Extra Hot op Netflix.

De grappigste feitjes over Too Hot To Handle die je nog niet kende >

6

David Birtwhistle

David vond wél liefde in Too Hot To Handle seizoen 1, en wel bij medekandidaat Lydia Clyma. Ze verlieten de show als een koppel, maar niet veel later gingen de twee uit elkaar. Nu lijkt hij zijn ware liefde gevonden te hebben, 24 juni heeft hij zijn vriendin Hazel Wallace om haar hand gevraagd en dat eindigde natuurlijk in een dikke 'ja'! Hij is fulltime aan het werk als (personal) trainer en is druk met zijn online coaching business op o.a. Instagram.

Advertentie - Lees hieronder verder

7

Lydia Clyma

Nadat Lydia de show verliet met David onthulde ze een groot 'geheim' dat ze verborgen hield tijdens haar deelname: Lydia is moeder van een zoontje met de naam Isiah. Ze hield dat liever voor zichzelf, zodat ze zich "niet druk hoefde te maken om de andere deelnemers te vertellen dat ze moeder is," aldus een bron tegen de Daily Mail. Lydia is hierna nog een keer moeder geworden, maar dan van een schattige pup genaamd Rex. Ze richt zich tegenwoordig vooral op haar influencer leven.

8

Rhonda Paul

Rhonda kreeg tijdens Too Hot To Handle een relatie met Sharron. Samen werden ze ook wel 'Sharronda' genoemd. De twee leken meant to be te zijn, maar gingen kort na de show toch uit elkaar. Vandaag de dag is Rhonda druk met haar online business en natuurlijk met haar schattige zoontje, Amare.

Dit is waar Lana's naam uit Too Hot To Handle voor staat >

9

Sharron Townsend

Dan komen we bij de andere helft van 'Sharronda': Sharron. Nadat hij en Rhonda een punt achter hun relatie zetten, ging hij aan de slag als model. Ook deelt Sharron de nodige training tips op Instagram, aangezien hij voormalig personal trainer is. Ook richtte hij het 'Today I Smiled Project' op, met als doel om 'liefde te verspreiden in de wereld door kleine, lieve dingen te doen voor iemand anders.' Aw.

Advertentie - Lees hieronder verder

10

Kelechi "Kelz" Dyke

Kelechi – of Kelz – is professioneel sporter en wil anderen tips en motivatie geven. Hij heeft daarom een Instagram account, genaamd @illbemore, opgericht om anderen de nodige motivatie te geven én een app gelanceerd, genaamd Kelz Dyke. Ook maakte hij onderdeel uit van het London Warriors American football team na Too Hot To Handle, maar daar is hij ondertussen mee gestopt. Als side activity is Kelz – hoe kan het ook anders – aan het influencen op the gram.

11

Matthew Smith

Ken je 'm nog? Matthew Smith (aka Jesus) verliet de show vrijwillig in de zesde aflevering, dus héél veel hebben we niet van hem gezien. Sinds die tijd heeft 'ie een paar grote veranderingen doorgemaakt: 1) hij is verloofd met Kristie Sita, 2) hij woont nu in Los Angeles en werkt bij een multimediabedrijf, en 3) hij heeft het helemaal gemaakt op TikTok.

12

Haley Cureton

Haley hebben we maar vijf afleveringen meegemaakt, maar ze behoort evengoed tot de cast van Too Hot To Handle seizoen 1. De reden van haar vertrek? Ze kon niet echt opschieten met de rest van de deelnemers. Na de show ging Haley weer de schoolbanken van The University of North Florida in en nu leeft ze haar gelukkige influencerleven.

Netflix komt met de nieuwe en nogal bizarre datingshow Sexy Beasts >

Hoe gaat het nu met de cast van het eerste seizoen van Too Hot To Handle? (14)

Marjolein van den Brand

Contributing digital editor

Marjolein van den Brand was van 2018 tot 2021 Digital Content Manager van Cosmopolitan en schrijft met passie over mode, beauty en lifestyle. Eerder schreef ze voor Vogue, nu klimt ze in de pen voor Cosmopolitan, JAN en Women’s Health. Voordat Marjolein in de wondere wereld van magazines terechtkwam, studeerde ze in Wenen en behaalde ze haar masterdiploma als journalist. Volgt menig celebrity op de voet, is geobsedeerd door skincare routines en hoopt ooit Netflix uit te spelen.

Hoe gaat het nu met de cast van het eerste seizoen van Too Hot To Handle? (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 5908

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.